Vi är igång!

Många frågar varför jag inte skriver något här.

Jo, hemsidan är ju uppgraderad, allt är så fint och nytt! Jag som inte är det minsta intresserad av teknik, dator, osv, HATAR när det är nytt. Normalt skriver jag lite mitt i natten, efter en fölning, men nu när det är så många olika knapptryck, hitan och ditan, måste jag ring och fråga min dotter om hjälp, och hon uppskattar nog inte mina samtal mitt i natten.

Nästa Highcruiser föl har kommit. Brun fin hingst med strimbläs. Mamma Daymona har varit jätteduktig! Lite för duktig. Fölis har inte fått vila, då har hon sparkat, upp honom. Då är det lätt hänt att fölis revben går av, och in i lungan. Hade en sån för ett antal år sedan. Utan vila, stasar sig benen, och blir tjocka som lymfangitben, med smärta, och då avlastar fölis, och ja, då har man problem direkt! Både ute och inne, fick jag lägga omkull fölis, som då somnade på typ 15 sekunder, och sedan fick jag sitta bredvid och vakta honom, så han inte blev uppsparkad. 5e dygnet så hade Daymona hittat sin mammaroll i balans.

Föl 5 och 6, ett sto efter Trixton och en hingst efter Daley Lovin, har kommit, mammorna hade läst skolboken!

Idag, öppnade vi seminstationen, och vi hade 28 ston på första koll.

Redan förra veckan skickade vi semin från Quid pro Quo, idag tappades One too Many och Hometown för egna ston. I morgon får jag ringa SWB igen, och fråga varför det inte går att lägga in Hometown på Språngrullan. Jag fick ringa så de släppte ”spärren” på hopphingstarna för några veckor sen. I helgen har jag pratat med kollegor, som fick ringa och be dem släppa spärrar. Märkligt att de då inte släppte alla, kan jag tycka.

Telefonen ringer, så fort solen kikar fram! Vi har väldigt mycket bokningar, och det gör att jag fortfarande letar efter ston, att använda till att bära andras föl. Mottagarston.